Přeskočit na hlavní obsah

Tresty

V předchozích článcích jsem sem tam zabloudila k tématu trestů. Dospěla jsem tedy k názoru, že jim věnuji samostatný článek. Jaký trest dát svému little? Odpovědět je těžší, něž se může na první pohled zdát.

Předtím, než se přesuneme k jádru tématu, se musíme zmayslet nad tím, co je pro Vašeho little trest a co naopak odměna. Protože ono se to nezdá, ale opravdu i Vy, jakožto dom, se pohybujete na tenkém ledu.

Jak se tedy dá spléct trest a odměna? Hm... nebo jinak... představíme si situaci.

Váš little právě porušil večerku o 3 hodiny, do toho snědl hromadu bonbónů a je drzý. Co uděláte? No... většinu by asi napadl ten z asi nejobvyklejších trestů. A tím je jakýsi fyzický trest. Což může, ale i nemusí být vždycky dobrá volba.

Předtím, než si ohnete vašeho suba přes koleno ho musíte poznat. Jeho osobnost, co se mu líbí a to hlavní - zda-li nemá masochistické sklony. V tom případě je tento trest takřka bezefektní a Váš sub si ho velmi užije. Co je tedy ten pravý trest?

To záleží na situaci a na okolnostech. Proto si tresty teď rozdělíme do tří skupin.

1) Klasické tresty

Tyto tresty jsou opravdu velmi efektní a littles je z většiny případů opravdu nesnáší. Pokud tedy chcete aby Váš little něco vytrpěl, tato skupina je ideální. Spadá sem např.: zákaz sladkostí, zkrácení večerky, žádné mazlení, zabavení plyšáčků, odepření pozornosti...

Výsledek obrázku pro spanking bdsm rules
2) Sexuální tresty 

Zde se dostáváme na tenký led. Jelikož každý little je jiný, někdo může brát určité věci jako až moc kruté a jiný si je bude užívat. Proto musíte přesně znát svého suba, aby jste ten správný trest mohli vybrat. Zde je pár z nich.

Spanking - Pro masochistické littles to spíš než jako trest bude něco jako odměna. Každopádně pokud doma máte třeba jen lehčího masochistu, tak se zde tento trest nabízí. Opatrně ale na způsob a předmět, kterým spanking provozujete. Proto musíte být opatrní.

Overstimulation - Se dá použít prakticky snad na každého. Bude to možná ze začátku příjemné, ale po zhruba třetím orgasmu... potom čtvrtém a pátém nadejde pravý trest.

Výsledek obrázku pro spanking bdsm rulesNedostatek doteků - Je naprostý opak overstimulation. Ale dokáže vašho suba vytrestat naprosto stejně. Bude vás pravděpodobně prosit o více doteků, ale nene... to by přeci potom už nebyl trest.

3) Tresty tzv. osobní

Jedná se o tresty, které si vymyslíte sami na základě toho, co Váš little má, nebo nemá rád. Může do toho spadat naprosto všechno, co vymyslíte a nespadá do předešlých.


Takže vemi stručně, pro vybrání správného trestu potřebujete a) dobře znát svého suba a b) myslet na podmínky a vážnost situace, tím pádem i na to, jak moc by měl být trest přísný. Dál jen netrestat málo, ale ne moc často, být i v trestech ohleduplní (hlavně u těch erotických) a nebýt zbytečně moc chladní.











Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Little space jako safe place?

Tak to už bychom věděli, jak fungují cgl vztahy, co to je little age a little voice... co ale samotný little space? Jak to funguje? Na začátek tedy ještě zopakuji definici samotného little space: Littlespace je způsob, jakým se dospělý uvolňuje do stavu bezstarostné bezpečnosti. Může to být rozvinutá doba, ve které dospělý prožívá vzpomínky z dětství, scénáře nebo touhy, které byly v dospívání nedosažitelné. (zdroj:  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=littlespace ) Zestručněně se člověk, který je v littlespace, chová mnohem víc dětsky a tím se uvolňuje od životního stresu. Velmi často má littlespace kořeny už v samotném dětství, kdy se dotyčnému stalo něco, díky čemuž nemohl své dětství prožít naplno, nebo ho to nějakým způsobem psychicky ranilo. Velmi často se jedná o spory mezi rodiči, rozvody, úmrtí v rodině, nebo dětské deprese a sebepoškozování zhruba ve věku od 3 (kdy člověk už začíná mít nějaký rozum a chápe, když je kolem něj něco v nepořádku, například, že

Brats... aneb poslouchat nebudu.

Tento článek jsem chtěla napsat už delší dobu, protože se mě tak trochu týká. A když říkám tak trochu, myslím naprosto dokonale. Takže... co to znamená, když je váš little brat/spratek/neposlušný?  Littles jako takoví jsou běžně submisivní. Tím pádem se tedy chtějí někomu podřídit, někým být "vlastněni"... to každý bere jinak. Vtšina littles proto jako pořádní subové poslouchají a neodmlouvají. Je tady ale jedna zvláští odrůda littles. A tou jsou brats/neposlušní littles. Představme si situaci. právě jste se dali do vztahu se svým little. všechno krásně klape.. až na jednu věc. On vás ale vůbec neposlouchá. Odmlouvá a neřídí se pravidly. Co to značí? No... pravděpodobně jste narazili na "rebeloidního little" nazývaného jako "brat". Proč ale tyto typy littles neposlouchají? Může tady být hned několik důvodů. 1) Protože je to zábava. - VELIKÁ 2) Protože chtějí zjistit, co si můžou dovolit a co už je moc. - Budu pokukovat po očku a otravovat. uvidím, k

Co to je Ddlg, Mdlg a Cgl?

Takže... ať už jste zavítali na tento blog čirou náhodou, ze zvědavosti, nebo se o toto téma zajímáte, vítám Vás. Tento blog bude celý o Ddlg, Mdlg a Cgl. Ale.. co to vlastně je? Tak si to jdeme vysvětlit 🌸 Ddlg - Dd-> daddy dom Lg-> little girl Mdlg - Md-> mommy dom Lg-> little girl Cgl - Cg-> care giver (ten co se stará) l-> little (dívka, nebo chlapec) Takže Cgl jsou v překladu vztahy mezi dominantem, který se stará o svého "maličkého" submisiva, který se chová neúměrně ke svému věku. Ukážeme si to v praxi. Momentálně mi je 15. Když jsem s lidmi někde venku, nebo s rodiči například u prarodičů, chovám se úměrně ke svému věku. Ale pokud jsem sama a zrovna mě popadne moje "little nálada" chovám se na 3 až 6 let. Tyto údaje jsou velmi individuální, ale pro pochopení doufám stačí. Každý "maličký" to má jinak. Někteří jsou maličcí stále, někteří jak kdy, někteří pouze když jsou sami... Tomu to sta