Přeskočit na hlavní obsah

Smutní littles

Poslední dobou zažívám hodně rapidní kolísání nálad. Mám špatnou náladu, nic mě nebaví, všechno mi připadá smutné a přijdu sama sobě bezcenná. O to víc je to horší, když se mi tohle stane v little space. Dokáže mi to zkazit veškerou chuť být little.

Dnešní článek tedy bude o smutku v little space a jak by se mělo postupovat, pokud je váš little smutný. Protože tady se nacházíte mnohdy na opravdu tenkém ledu.

Mnoho littles mají little space kvůli problémům, traumatům z dětství, nebo depresím... takže je celkem přirozené, že můžou být občas opravdu hodně smutní (tak jako na to máme právo všichni).

Prvně si rozebereme stupně takového "smutku" který zažíváme nejčastěji.

1. skleslost

Známe to... něco nevyšlo, něco se pokazilo, my máme den na nic a přijde špatná nálada. Zkrátka se neusmíváme, máme smutné oči, ale nepláčeme. Zkrátka jsme smutní.

Pokud se tohle stane v little space, řešení je v celku jednoduché. Stačí mazlení a pár láskyplných slůvek, po kterých nám je mnohem lépe.

2. pláč

Další fáze je fáze pláče. Už jsme tak smutní, že brečíme a posmrkáme na co přijdeme. V takovém případě už to chce víc péče, než předtím.

Mazlení a láskyplná slova zůstávají, ale bude to chtít přidat. Hodně uklidňujících proslovů a klidně i pohádku, nebo něco dobrého k jídlu.

3. hysterický pláč

Tady už jde do tuhého. Jedná se o takový pláč, který nelze zastavit. Nemůžeme dělat nic jiného, než plakat a lapat u toho po dechu. Nejde nám mluvit a v mysli se nám hromadí nehezké myšlenky. Jedná se po takový pocit, jako kdyby vám právě řekli, že jste ztratili nějakou milovanou osobu. Tak ošlivý pláč to je.

Tady vám doporučím hned z kraje důležitou věc. V žádném případě od nás neodcházejte. Neopouštějte nás a nenechávejte nás v tom samotný. I kdyby jste šli pro pití, tak nás vezměte s sebou. Je to důležité. Opět paltí pravidlo objímání, mazlení a uklidňování, láskyplných slov... ovšem vykašlete se na film. V tu chvilku nám nepomůže. Mnohem víc nám pomůže, když nás uklidníte a necháte nás se svěřit. Je to to nejlepší, co můžete udělat.



Pokud jste třeba ve vztahu na dálku, tak je důležité rychlé odepisování, hodně srdíček a milých slov a samozřejmě pokud to jde a pokud to po vás bude váš little chtít, tak telefonát.

Pokud víte, že váš little trpí na smutné nálady, nezapomeňte se ho často ptát na to, jak se má, jestli je všechno v pořádku a hlavně mu nezapomínejte připomínat, jak moc ho máte rádi, protože ve smutné náladě máme tendence na to zapomínat.


Také se omlouvám za neaktivitu, ale chtěla jsem si užít prázdniny, takže doufám, že tady ještě vůbec někdo je 💙

Komentáře

  1. Ahoj, dneska jsem narazila na tvuj blog a moc se mi libi☺️ Jen jsem ti chtela rict, ze jsi jiste velka holka a prekonani smutneho obdobi pro tebe urcite neni nemozne, takze nemusis byt smutna kvuli strachu z toho, ze se z toho nikdy nedostanes. Dekuji za to, co delas☺️ Mam te moc rada❤️

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Byla bych ráda, kdyby se zde neojevovaly komentáře typu: "Je to nechutný! Je to pedofílie!" a podobné. Pokud se Vám toto téma nelíbí, prostě odejděte. Děkuji 💜

Populární příspěvky z tohoto blogu

Little space jako safe place?

Tak to už bychom věděli, jak fungují cgl vztahy, co to je little age a little voice... co ale samotný little space? Jak to funguje? Na začátek tedy ještě zopakuji definici samotného little space: Littlespace je způsob, jakým se dospělý uvolňuje do stavu bezstarostné bezpečnosti. Může to být rozvinutá doba, ve které dospělý prožívá vzpomínky z dětství, scénáře nebo touhy, které byly v dospívání nedosažitelné. (zdroj:  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=littlespace ) Zestručněně se člověk, který je v littlespace, chová mnohem víc dětsky a tím se uvolňuje od životního stresu. Velmi často má littlespace kořeny už v samotném dětství, kdy se dotyčnému stalo něco, díky čemuž nemohl své dětství prožít naplno, nebo ho to nějakým způsobem psychicky ranilo. Velmi často se jedná o spory mezi rodiči, rozvody, úmrtí v rodině, nebo dětské deprese a sebepoškozování zhruba ve věku od 3 (kdy člověk už začíná mít nějaký rozum a chápe, když je kolem něj něco v nepořádku, například, že

Brats... aneb poslouchat nebudu.

Tento článek jsem chtěla napsat už delší dobu, protože se mě tak trochu týká. A když říkám tak trochu, myslím naprosto dokonale. Takže... co to znamená, když je váš little brat/spratek/neposlušný?  Littles jako takoví jsou běžně submisivní. Tím pádem se tedy chtějí někomu podřídit, někým být "vlastněni"... to každý bere jinak. Vtšina littles proto jako pořádní subové poslouchají a neodmlouvají. Je tady ale jedna zvláští odrůda littles. A tou jsou brats/neposlušní littles. Představme si situaci. právě jste se dali do vztahu se svým little. všechno krásně klape.. až na jednu věc. On vás ale vůbec neposlouchá. Odmlouvá a neřídí se pravidly. Co to značí? No... pravděpodobně jste narazili na "rebeloidního little" nazývaného jako "brat". Proč ale tyto typy littles neposlouchají? Může tady být hned několik důvodů. 1) Protože je to zábava. - VELIKÁ 2) Protože chtějí zjistit, co si můžou dovolit a co už je moc. - Budu pokukovat po očku a otravovat. uvidím, k

Co to je Ddlg, Mdlg a Cgl?

Takže... ať už jste zavítali na tento blog čirou náhodou, ze zvědavosti, nebo se o toto téma zajímáte, vítám Vás. Tento blog bude celý o Ddlg, Mdlg a Cgl. Ale.. co to vlastně je? Tak si to jdeme vysvětlit 🌸 Ddlg - Dd-> daddy dom Lg-> little girl Mdlg - Md-> mommy dom Lg-> little girl Cgl - Cg-> care giver (ten co se stará) l-> little (dívka, nebo chlapec) Takže Cgl jsou v překladu vztahy mezi dominantem, který se stará o svého "maličkého" submisiva, který se chová neúměrně ke svému věku. Ukážeme si to v praxi. Momentálně mi je 15. Když jsem s lidmi někde venku, nebo s rodiči například u prarodičů, chovám se úměrně ke svému věku. Ale pokud jsem sama a zrovna mě popadne moje "little nálada" chovám se na 3 až 6 let. Tyto údaje jsou velmi individuální, ale pro pochopení doufám stačí. Každý "maličký" to má jinak. Někteří jsou maličcí stále, někteří jak kdy, někteří pouze když jsou sami... Tomu to sta